Sådan håndterer du store mængder affald

Hvad end vi står over for at skulle have nyt køkken, fjerne en anlagt terrasse eller fælde en masse træer, medfører det en pokkers masse affald. Lige meget hvordan vi vender og drejer det, vil vi altid stå med en kæmpe bunke rod, der skal køres væk. Det kan være drøn uoverskueligt oven i de andre projekter, man har kørende, og derfor ses det ofte, at rodet hober sig op og aldrig rigtig kommer væk. Det kommer sidst i rækken, og før man har set sig om, har det ligger der i et år. Men hvordan kommer man så let den ophobning til livs, uden at skulle bruge en masse energi på det?

 

Lej en container

Svaret er ganske simpelt. Du kan leje en container. Med en container er det let, -sågar oplagt, at finde ud af, hvor man skal smide affaldet hen. Det er i et afgrænset område, og det spreder sig ikke lige pludselig og fylder hele haven. Derudover vil containeren, når den er fyldt, blive afhentet igen, og der vil blive taget hånd om dit affald. Du behøver derfor stort set ikke at røre en finger, og du slipper for den byrde oven i et, i forvejen, uoverskueligt og tidskrævende renoveringsprojekt.

 

En løsning for erhvervskunder

Driver du en virksomhed med en høj affaldsproduktion, kan det ligeledes være til din fordel at hyre en affaldscontainer, så du og dine ansatte slipper for at skulle forholde jer til det. I stedet kan I forholde jer til det, I er gode til, og til det, I er ansat for. Faktisk kan affaldscontainere optimere virksomheden, idet de ansatte fritstilles til at udføre deres respektive opgaver.  

Virksomhed: Gladsaxe Vognmandsforretning ApS