Vælg den CO2-neutrale løsning til hjemmet

Der findes et væld af pilleovne på markedet, hvorfor det kan være en jungle at navigere rundt mellem de mange muligheder. Fælles for de mange produktløsninger er, at de er energieffektive på sigt og skåner miljøet, da de er CO2-neutrale. Hertil kommer der en række fordele i form af energitilskud fra staten, som giver et prisafslag. Dette kræver dog at visse forbehold tages, som blandt andet rummer, at man skal anskaffe sig et helt nyt pillefyr og at det er til privaten.

 

Vælg et pillefyr der matcher dine behov

Hvis man gerne vil have et indblik i, hvilke muligheder der er på markedet, kan man med fordel starte inde på Andreasens Bioenergi A/S, hvor nogle af de mest populære udgaver føres. Her kan du læse dig frem til, hvordan de forskellige produkter adskiller sig fra hinanden, så du kan finde frem netop den pilleovn, der opfylder dine behov og ønsker.

 

Scotte pillefyr: gør-det-selv pillefyr

Selvom det kan være en økonomisk bet at investere i et helt nyt pillefyr, så kan dog på sigt se frem til, at installationen tjener sig selv hjem relativt hurtigt. Det kan sammenlignes med at udskifte fra halogenpærer til LED-lys. Det er dyrere i selve købsøjeblikket, men er profitabelt på sigt, samtidigt med at det skåner det omgivende miljø. Du kan faktisk spare helt op til 50 % på varmeregningen. Det er muligt at købe enkeltdelene til dit næste pillefyr og dermed begynde et gør det selv-projekt. Der er bare visse pillefyrregler, man skal tage højde for. Klik lidt rundt på internettet, hvor en mangfoldighed af regler forklares. Læs lidt om pillefyr her.