Gode råd til nyt køkken

Er dit køkken gammel og slidt? Så er det måske nu, det er tid til at investere i et nyt! 

Sådan er vejen til det gode køkken

Når det drejer sig om et nyt køkken, er der et hav af forskellige muligheder. Hvis du ikke vil midste overblikket undervejs, så anbefaler vi, at du følger disse simple råd:
 

  • Gå på nettet, besøg køkkenbutikker og læs boligmagasiner. Det handler altid om at samle så meget inspiration som muligt i starten – herefter kan de dårligste idéer sorteres fra.
  • Find den rigtige stil. Køkkenet skal passe til resten af din bolig. Sørg for at finde en stil, du er fuldt ud tilfreds med. Det kan sagtens tage tid, men denne tid er givet god ud!
  • Overvej, hvad du har behov for. Hvor stor er din familie? Hvor meget tid bruger i på madlavning? Har i mange køkkenmaskiner, der skal være plads til?
  • Lav et skøn over, hvad køkkenet kommer til at koste. Husk at kvalitet og design ikke er gratis! Sæt med fordel 10-15% af budgettet af til uforudsete udgifter, da så store projekter ofte bliver dyrere, end du først antager. 
  • Hav godt med plads på bordpladen – især omkring kogepladerne og vasken. Det gør det både nemmere og mere behageligt at bevæge sig rundt i køkkenet. 
  • Undgå for meget køkkenudstyr - specielt hvis du har et lille køkken! Overvej nøje, hvilke maskiner, der er nødvendige - og vigtigst af alt, hvilke der kan droppes. En god ide er at rådgive sig med en fagmand. Hos H.J. Hansen Glejbjerg A/S får man både kvalitetshvidevare og klasse service.


Vær omhyggelig med dine beslutninger i planlægningen på dit køkken – et nyt køkken er jo ikke ligefrem noget, vi får hver dag! Det skal passe ind i huset og glæde os i mange år frem. Så tager processen én uge eller to mere end forventet, kan man jo sagtens leve med det. Det handler blot om at opnå resultater, man nyder de næste mange år fremover.

 

Læs også: Sådan kan du forskønne din køkkenplade