Hvad betyder køkkenet?

Vi tænker nok ikke ofte over det, men køkkenet er klart et af de vigtigste steder i huset. Det er netop i køkkenet, at familie forsamles, og sidder og spiser, snakker og hygger. Vi render tit ind og ud ad køkkenet, hapser noget at spise, sidder der blot og nyder en kop kaffe og slapper ellers af. Køkkenet, som vi bruger så meget tid i, bør derfor uden videre være et lækkert rum - med god stemning, atmosfære og et lækkert design!

Hvad kan du selv gøre (billigt)?

Du har tænkt over det, og er klar til at pifte dit gamle køkken op - men budgettet rækker ikke alt for langt. Hvad kan du selv gøre, uden at det koster en hel renovering? Jo, til at starte med kan du male dine køkkenlåger - det kan sågar ændre køkkenets udtryk, og er en simpel opgave at påtage sig. Du skal dog huske at slibe lågerne først, evt. få hjælp af en snedker. Derudover kan du også nemt og billigt få udskiftet grebene på alle dine skuffer og låger - der er et hav af grebe at vælge imellem, og den lille ændring i detaljerne kan også bringe nyt liv i køkkenet! Skulle du have lys til et lidt større projekt, kan du også skifte fliserne, som kan være med til at skabe et effektfuldt udtryk. Der kan også leges med lysene/belysningen og væggene mm. - det kan alt sammen være nemt og billigt!

Den (måske) dyre løsning

Ja, et specialdesignet/personligt køkken, hvor du får en professionel - hermed en snedker - til at stå for projektet, er nok en lidt dyre løsning. Men det er også en helt sikker måde at vide, at arbejdet er gjort rigtigt, af en kompetent og dygtig snedker, der har styr på sit grej. Det er langt den nemmeste måde at få løftet looket i dit køkken og skabe lige den stemning, du kunne ønske dig, uden selv at skulle prøve for mange kræfter med det!