Har du et badeværelse med synlige rør?

De synlige rør på dit badeværelse kan to ting: make it or break it. Ja, for har man ikke rigtigt overvejet at gøre noget ud af sine synlige rør, så kan badeværelset godt se lidt fjollet ud. Men undersøger du en smule om at få et nyt badeværelse, vil du komme forbi muligheden om at få gjort dine synlige rør på badeværelset attraktive! Det kan gøres på forskellige måder: Specialister, der specialiserer sig i at lave pæne, attraktive rør, som de installerer i dit badeværelse, eller også kan du med din egen kreativitet få skabt et unikt badeværelse, som vil peppe udseendet op.

 

Kreative ideer til dine synlige rør på badeværelset

Så - du har selv valgt at tage kampen i hånden - nu er det tid til at slippe fantasien løs. Du behøver ikke at være den helt store maler, men en simpel, kreativ idé, er jo selvfølgelig at få skabt en stemning på badeværelset gennem farver. Vil du have et mere roligt, moderne look, er sort og hvid typisk vejen frem. Vil du gerne være lidt fancy, kan du altid forsøge at male dine rør guld-farvet, og ellers er sølv også et super godt valg, der giver et sofistikeret look. Og hvis du slet ikke vil finde penslen frem, kan du altid forsøge at skjule de synlige rør. Alt afhængigt af proceduren, kan det måske være nødvendigt at få en VVS-fagmand til at kigge på det.

 

Vil du fjerne de synlige rør på badeværelset?

Hvis du går og overvejer at fjerne de synlige rør på dit badeværelse, så skal du helt klart have fat i professionel hjælp hos en VVS-fagmand, der kan klare jobbet uden vanskeligheder. Det kan godt være, at gør-det-selv er en fed fornemmelse, men nogle gange må vi også overlade det til de professionelle fagmænd!