Trænger huset til at få lagt nyt tag eller skal gavlen have en kærlig hånd, er det ikke altid, at det rækker at stå på tæer eller finde stien frem fra skuret. Men som gør-det-selv-mand (eller -kvinde) behøver stoltheden ikke at lide et knæk bare fordi, du ikke har et lager af stillads liggende i kælderen, og derfor føler dig nødsaget til at hyre en professionel tagdækker eller lignende.

 

Mange opgaver kræver et stillads

Der findes nemlig en masse pålidelige firmaer, som tilbyder kvalitetssikret stilladsudlejning – og det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Som du nok ved, er der en lang række renoverings- og vedligeholdelsesopgaver ved at have et hus – og mange af disse kræver et sikkerhedsgodkendt stillads.

 

Stillads – niveauinddelt fleksibilitet

Hvis du fx skal lægge et nyt tag, er sikkerheden alfa og omega. Mange ulykker kan undgås, hvis du lejer et stillads i stedet for at have en enkelt stige, som du kan kravle op og ned ad. Et stillads er i øvrigt en fleksibel og funktionel løsning, hvor du fx også kan lave niveauinddeling, hvilket er enormt praktisk, hvis du skal male facaden eller skifte vinduer på forskellige etager.

 

Find en troværdig og erfaren udlejer

Leje af stillads behøver som nævnt ikke at være dyrt, ligesom det altså er helt essentielt for at sikre din sikkerhed, når du fx lægger nyt tag. Hvis du leder efter kvalitetsbevidst, pålidelig og professionel stilladsudlejning, kan et firma som Delfin Stilladser ApS varmt anbefales. Husk på at stillads ikke bare stillads – det gælder både, når man snakker om kvalitet og type. Derfor kan du med fordel kontakte udlejeren for at få hjælp til dine behov, inden du bestiller.

Virksomhed: Delfin Stilladser ApS