Hvis du sidder derhjemme og har bestemt dig for, at du vil minimere dine udgifter så meget som muligt, er det måske ikke lige dit oliefyr, der er det første, du tænker kunne hjælpe. Men det kan det faktisk! Læs med og find ud af, hvorfor en optimering af dit oliefyr kan aflaste pengepungen.

 

Sådan sparer du på fyret

 

  • Køb et årligt tjek af dit oliefyr

    Det lyder måske ikke umiddelbart, som om det vil give dig flere penge at have det sjovt med, men på den lange bane gør det. Er man ikke selv oliefyrs-ekspert, kan det være svært at vide, om ens oliefyr fungerer optimalt, selvom det ikke ligner, der er noget galt med det. Køb dig derfor til årlig oliefyrsservice for at sikre dig, at du ikke fyrer for gråspurvene med dit oliefyr.

  • Hav styr på isoleringen

    Apropos at fyre for gråspurvene er en dårlig isolering en stensikker måde at spilde god og dyr varme på. Er du i tvivl om, hvor effektiv din isolering er, kan du få oliefyrsservice, der kan give dig svaret.

  • Få automatisk varmestyring

    Ligger du alligevel trygt og varmt under dynen, når det er nat, er der ingen grund til at have meget varme på. Ved at installere automatisk varmestyring, ved dit oliefyr selv, hvornår der er behov for meget eller lidt varme.

 

Hvor er det værd at spare?

Man kan spare på mange parametre, hvis man ønsker flere penge mellem hænderne, men når det kommer til ens kilde til opvarmning i hjemmet, kan ens nuværende spare-taktik ende med at koste en dyrt.

Skal du have hjælp til at komme videre i dit store oliefyrsprojekt, kan du passende kontakte K. B. Jørgensen Oliefyrsservice ApS og få et professionelt sæt øjne til at se, hvad dit oliefyrs tilstand er.

Virksomhed: K. B. Jørgensen Oliefyrsservice ApS