3 overvejelser i forbindelse med valg af tømrer

Hvis du skal bruge en professionel tømrer, er det ofte svært at navigere i det store udvalg af forskellige tømrerfirmaer. Det er her vigtigt at vælge en kompetent tømrer, som kan udføre den pågældende arbejdsopgave. Der er mange overvejelser, man bør gøre sig inden valg af tømrer. Her har vi samlet de 3 vigtigste.

 

1. En god pris for arbejdet

Den første overvejelse, du bør gøre dig, er i forbindelse med prisen af det arbejde, der skal udføres. Her kan du med fordel indhente tilbud fra forskellige tømrer, så du kan sammenligne og derved få den bedste pris. Det er også vigtigt, at du beskriver din arbejdsopgave bedst muligt, når du indhenter tilbud – så har håndværkeren de bedste forudsætninger for at give dig en realistisk pris.

 

2. En tømrer med en garantiordning

For det andet bør du overveje en tømrer, der er medlem af en garantiordning. Hvis du vælger en tømrer uden garanti, er du ikke sikret noget kvalitetsniveau af det udførte arbejde. Det kan komme til at koste dig dyrt i sidste ende, hvis en tømrer – uden garanti – medfører fejl eller mangler i dit projekt. Vælg en tømrer med garanti, og så er du sikret, at arbejdet lever op til dine forventninger.

 

3. Lokale, erfarne tømrer

Hvis du skal vælge en tømrer, kan det sagtens svare sig at bruge de lokale kræfter, der har erfaringen med sig. Søger du eksempelvis en tømrer i Herning, kan du med fordel benytte dig af de lokale tømrer, så skal du heller ikke bruge penge på transport af tømrerne.

 

Husk at…

…undersøg dine muligheder godt og grundigt, før du vælger tømrer. Der kan være stor forskel på tømrerfirmaer, der stort set udfører det samme. Så tag dig god tid og lav en grundig research – så får du med sikkerhed valgt den rigtige tømrer.