Bliv nøglefri i hjemmet

I takt med den teknologiske udvikling har sikkerhedsindustrien undergået en stor revolution. Nu er det muligt at få et komplet nøglefrit sikkerhedssystem til hjemmet, som foregår via din telefon, fingeraftryk, koder eller ansigtsgenkendelse, og dine nøgler bliver derfor fuldt digitale eller en forlængelse af dig selv.

Nøglefri adgangssystemer er blevet utroligt populære i erhvervsbygninger og særligt også i de private hjem grundet den øgede kontrol, bekvemmelighed og ikke mindst sikkerhed. I dette indlæg kan du læse mere om fordele og ulemper ved denne teknologi samt, hvordan en låsesmed kan hjælpe dig med at vælge det rette nøglefri låsesystem til dit hjem.

 

Fordele ved nøglefri adgang til hjemmet

Nøglefri adgang er som tommelfingerregel langt mere sikre end traditionelle nøglebaserede systemer. Det er de både, fordi der med nøglefrie systemer ikke er nogen risiko for, at nøgler tabes, stjæles eller kopieres, og derudover kan adgangskoder og andre identifikationsmetoder kan ændres regelmæssigt, hvis adgangsforholdene i jeres hjem ændrer sig. Derudover anbefaler mange låsesmede nøglefri låsesystemer, fordi det giver dig bedre kontrol over, hvem har adgang til forskellige områder og hvornår. Du kan fx give midlertidige, digitale nøgler til håndværkere, og du vil også få adgang til live-data over, hvem og hvornår der låses op for dit hjem.

 

Nøglefri adgang er derfor væsentligt mere bekvemmeligt, praktisk og sikkert, og det er uden tvivl fremtiden. En låsesmed kan hjælpe dig med at vælge et nøglefrit låsesystem, der passer til dit hjem og dine sikkerhedsbehov, så du er sikker på at komme hjem med det rette.

 

Ulemper ved nøglefri adgang til hjemmet

Når man har et elektronisk låsesystem, er der naturligvis potentielle fejl, der kan opstå. Det kan være tekniske fejl som software- eller hardwareproblemer, strømudfald (hvis dit system er afhængigt af dette) og til sidst hackere. De nyeste systemer er dog ikke lige sådan at hacke for den gemene tyv, og det vil under alle omstændigheder skabe et så enormt besvær, at det vil få tyve til at vælge andre boliger.