Dette indlæg er sponsoreret. 

3 tips til at genkende en professionel håndværker

Det måske mest afgørende valg, du skal træffe i forbindelse med en byggeopgave, er valget af håndværker. Det kan dog være svært at genkende en professionel håndværker, og derfor har vi samlet en guide til dig her. Vi har beskrevet lidt nærmere om de 3 tydeligste tegn på, at du har fået fat i en professionel håndværker.

 

1. Professionelt profiltøj

Du kan ofte genkende en professionel håndværker på profiltøjet. Du kan undersøge håndværkerfirmaet nærmere på nettet vha. oplysningerne på tøjet og vurdere, om du ønsker et samarbejde. Når håndværkere har profiltøj, er de som oftest ansat i et professionelt firma, hvor der er garanti for et veludført stykke arbejde.

Hvis du selv er håndværker og ønsker at højne din validitet, kan du med fordel anskaffe dig profiltøj. Hvis du ønsker et bæredygtigt valg, så kan du med fordel lede efter profiltøj og firmatøj her.

Profiltøj vil automatisk give et bedre indtryk på dine kunder – og desuden vil dine medarbejdere være omvandrende markedsføring for virksomheden, når de udfører arbejdsopgaver med firmalogoet på.

 

2. Firmabil med det rette værktøj

Man kan desværre ende i situationer, hvor arbejdet ikke er udført til tilfredshed, hvis man vælger en håndværker, der ikke har det rette værktøj. Der har desværre været mange sager i Danmark, hvor der er blevet indgået en aftale, som ikke har levet op til de lovmæssige krav.

Vi anbefaler derfor også, at du tager en snak med håndværkeren, inden arbejdet påbegyndes. Spørg gerne ind til deres kompetencer, hvad de tidligere har udført af arbejdsopgaver og lignende. Det er ofte mavefornemmelsen, der har ret.

 

3. Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside

På håndværkeren hjemmeside kan du ofte danne dig et solidt indtryk af, hvem de er. Kan du ikke rigtigt læse noget om virksomheden, kan det være et tegn på, at håndværkeren ikke er så professionel som først antaget.