Sådan fremtidssikrer du dit hjem

For at fremtidssikre dit hjem på bedste vis, kræves det først og fremmest, at varmespildet reduceres. Et stort varmespild kan i stor grad mærkes på pengepungen. Du bør derfor altid gøre, hvad du kan, for at holde varmeregningen så langt nede som overhovedet muligt. Ordenligt tømrerarbejde er et godt sted at starte!

 

Tømrerarbejde gør store forskellige

De fleste tænker formentlig ikke så ofte over det, men det er som regel på døre og vinduer, at de største varmeudspil er. Hvis du ser for store røde tal på energiregnskabet, bør du få tjekket, om dine døre og vinduer er isoleret godt nok. Det ville jo være træls, hvis du med blot en lille smule tømrerarbejde kunne skabe markant luft i dit budget, uden du vidste det... Naturligvis spiller det også ind hvilken varmekilde, du har. Har din bolig eksempelvis oliefyr eller elvarme – og ønsker du at reducere dit varmespil – skal du derfor kraftigt overveje alternative løsninger.

 

Gulvarme – kilde til energirigtig opvarmning

Med gulvarme kan du også bidrage til energirigtig opvarmning. Gulvet er en meget stor flade, der afgiver varme, og du kan opnå store besparelser på dit varmebudget – specielt hvis det er en jordvarmepumpe eller luft-til-vand-varmepumpe, der benyttes.

 

Spar penge i den lange bane

Det kan være en træls og frustrerende udgift at smide en masse penge af sted på tømrerarbejde… De fleste vil i hvert fald tænkte, at disse penge sagtens kunne være blevet brugt andetsteds. Men vi tænker sjældent over, hvor meget tømrerarbejde egentlig gaver os i den lange bane. Med ordenligt udført tømrerarbejde, hvor der gøres brug af de rigtige materialer, sparer du nemt penge i på lang sigt. Derfor er der ingen grund til at tøve med at kontakte en professionel udbyder som Børge Jakobsen & Søn A/S, der med deres tømrerarbejde kan hjælpe med at fremtidssikre din bolig.