Black week

Black Week Anbefalinger fra LavSelvGuiden.dk

Black Week er endelig her, og det er den tid på året, hvor du kan finde nogle af de bedste tilbud og rabatter på produkter og tjenester. Hvis du leder efter gode tilbud inden for DIY (Do-It-Yourself) og hjemmeforbedring, behøver du ikke lede længere end LavSelvGuiden.dk. De har sammensat en liste over nogle fantastiske tilbud og anbefalinger for at hjælpe dig med at opgradere dit hjem og have til de bedst mulige priser.

Se alle vores anbefalinger her: 

  • Kragerup Gods

  • Beadhouse Copenhagen

  • Net2trælast 
  • Jysk Gulvmontering

 

Kragerup Gods 

FÅ 20% RABAT PÅ EN LUKSUS GODSOPLEVELSE TIL BLACK WEEKEND Anskaf dig et gavekort til vores eksklusive godsoplevelse og nyt en 20% besparelse på denne uforglemmelige oplevelse. Opholdet inkluderer en nat på et charmerende hotelværelse, nydelse af kaffe og lækker kage i de smukke stuer, en udsøgt 3-retters middag i den historiske Restaurant Blixen samt en overdådig morgenbuffet – alt dette foregår i atmosfæriske og hyggelige omgivelser.

Se hele tilbuddet hos kragerup gods  

Beadhouse Copenhagen

Black Week er endelig her, og hos Beadhouse kan du opleve en verden af fortryllende smykker til enestående priser. Uanset om du ønsker at tilføje elegance til din hverdag eller leder efter den perfekte gave, har Beadhouse noget for enhver smag. Black Friday er det øjeblik, hvor du kan spare stort på smykker, der vil tage dit look til det næste niveau. Besøg Beadhouse's Black Week-tilbud og opdag det perfekte smykke, der passer til din stil. Husk at handle hurtigt, da disse fantastiske tilbud kun er tilgængelige for en begrænset tid!

Se hele tilbuddet hos Beadhouse Copenhagen  

 

Net2trælast - Spar op til 50% i Black Week 

Vi anbefaler stærkt at besøge Net2trælast.dk i denne Black Week, hvor du kan finde fantastiske tilbud på byggematerialer og værktøj. Du vil blive imponeret over besparelserne, da priserne er nedsat med op til 50% på udvalgte produkter. Uanset om du er en erfaren håndværker eller gør-det-selv-entusiast, er dette din chance for at opgradere dit projekt uden at sprænge budgettet. Så gør dig klar til at spare stort på dine byggeprojekter - besøg Net2trælast.dk i Black Week og udnyt de utrolige tilbud!

 Se alle tilbuddene her

 

Jysk Gulvmontering - Spar op til 35% 

Er du ved at bygge nyt hus eller renovere dit nuværende? Så er der mange penge at spare hos Jysk Gulvmontering. Her finder du alt indenfor trægulve, sildebensparket, planker, laminatgulve, væg til væg gulvtæpper, løse tæpper og tæpper til børneværelset. Du kan både vælge at bestille online og få leveret hjem til din adresse eller du kan vælge at besøge showroomet på Høgevej i Esbjerg, hvor du kan få lov at se de forskellige slags gulve, samt få personlig rådgivning. Showroomet vil være åbent fra kl. 15-20 hele uge 47.

Se alle tilbud her